Tarieven en vergoeding

Afhankelijk van de klacht of wens wordt in overleg bepaald welke behandelmogelijkheden passend zijn. Hieronder staat het tarief vermeld:

  • Behandeling van 60 min: €65,-

Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW (btw-id nr NL001144773B68)

Veel zorgverzekeraars vergoeden Cranio Sacraal Therapie vanuit de aanvullende zorgverzekering. Deze vergoeding valt meestal onder alternatieve/ complementaire zorg of beweegzorg.

Informeer bij uw eigen verzekeraar of kijk op www.zorgwijzer.nl voor een overzicht.

Tot 48 uur voor aanvang van de behandeling kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat dan worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

De Praktijk

De praktijkruimte in Eindhoven en Oirschot bevinden zich beide op de tweede etage en zijn bereikbaar per trap. Dagen dat de praktijk doorgaans geopend is zijn: di-, do- en vrijdagen.

Klachtenprocedure

Bij een klacht over een consult wordt u verzocht dit eerst met uw therapeut te bespreken.

Als dit geen bevredigende oplossing biedt, is het mogelijk om een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij de formulering van de klacht bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht hiervan op de hoogte gesteld te worden.

De praktijk is via de VBAG voor de klachtenfunctionaris aangesloten bij het expertisecentrum Quasir.
Ook is er toegang tot een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil. De praktijk valt ook onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ. Zie voor de gedetailleerde informatie de webpagina van de VBAG hierover.

De website maakt gebruik van cookies.

thumbnail_CranioSacraal logo wit